В івано-франківській маршрутці з’явився автоматичний оголошувач зупинок


З 17 липня з метою підвищення якості надання послуг з перевезення пасажирів автобус маршруту № 70 "Обласна лікарня - с. Драгомирчани" було обладнано пристроями GPS контролю, світлодіодним табло та автоматичним оголошувачем назв зупинок.

Обладнання працює без абсолютної участі водія і має автоматичну зміну інформації.

Світлодіодне табло та озвучувач назв зупинок виконують інформативну функцію для пасажирів і викликають посилену увагу до інформації в транспорті. Особливо корисними будуть в моменти запотівання або намерзання вікон в холодний період року, а також для гостей міста і людей, які добре не знають той чи інший район, в якому перебуває транспортний засіб. Це велика допомога для пасажирів із вадами зору та інвалідів.

Окрім оголошення назв зупинок, вказані пристрої інформують пасажирів про актуальний курс валют, прогноз погоди на найближчий період, нагадують про ввічливість, містять інформацію про перевізника, відображають номери телефонів у відділ транспорту і зв'язку.

Обладнання поки що встановлено лише на одному маршрутному автобусі і працює в тестовому режимі, але вже викликало захоплення та схвальні відгуки серед пасажирів.