В Івано-Франківську на розподіл зупинок скаржаться не пасажири, а перевізники


Нещодавно Івано-Франківським міськвиконкомом було ухвалене рішення про розподіл зупинок між маршрутами міських автобусів на вулиці Дністровській.

За ним, з 1 серпня автобуси, які прямують в одному напрямку тепер повинні зупинятися на різних зупинках. Ухвалили таке рішення для того, щоб розвантажити центр міста та вирішити проблему з нагромадженням маршруток на одній зупинці, повідомляє кореспондент «Бліц-Інфо». Тому, з серпня автобуси, які рухаються з вулиці Галицької,  зупиняються біля Центрального ринку, а автобуси, що їдуть з вулиці Новгородської  – навпроти універмагу.

Як зауважують у відділі транспорту та зв’язку, скарг від мешканців міста на такі нововведення поки не надходило. Хоча й розуміють, що люди ще не звикли до нових зупинок. Натомість скаржаться самі перевізники, оскільки через прийняте рішення в них зменшився заробіток.

Що ж до самих пасажирів, то для покращення їх комфорту в Департаменті комунального господарства, транспорту та зв’язку планують встановити зупинкові павільйони, інформаційні щити та відповідні розмітки.