В Івано-Франківську злодія спіймали під час спроби злити пальне з вантажівки


Перебуваючи на службі по охороні об’єктів, наряд групи затримання управління Державної служби охорони в Івано-Франківській області, патрулюючи містом, отримав повідомлення від чергової пульта про те, що на АЗС по вулиці Надрічній невідомі особи намагаються викрасти пальне з вантажних автомобілів.

Правоохоронці за лічені хвилини прибули на місце події, де зі слів оператора АЗС дізналися, що двоє невідомих осіб на автомобілі «Таврія» білого кольору намагалися викрасти пальне із вантажних автомобілів, які знаходяться на території заправки. Коли невідомі були помічені працівниками АЗС, то похапцем намагалися покинути дану заправку і поїхали в сторону району Позитрон.

Не гаючи ні хвилини, працівники ДСО почали патрулювання вулиці даного району, де ними було виявлено даний автомобіль, який був припаркований біля вантажівки «Ман» по вулиці Івасюка при в’їзді в торговий центр. Двоє невідомих «стягували» пальне з баку вантажівки.

Для блокування сусідньої вулиці правоохоронці викликали на допомогу ще один наряд ДСО, який найближче знаходився. Під’їжджаючи до вище сказаного автомобіля, водій завів машину і почав тікати.

Переслідуючи даний автомобіль правоохоронці знайшли його покинутим в дворі на вулиці Молодіжній. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу.

Через деякий час до автомобіля підійшов невідомий громадянин, який старався бути не поміченим, сів до машини та намагався втечи, але даного чоловіка було затримано.

При затриманні невідомий чинив опір правоохоронним органам внаслідок чого було застосовано спецзасоби «кайданки». Затриманим виявився 31-річний житель Івано-Франківська.

На разі по даному факту триває слідство.