В Калуші об'єднають дві спортшколи і введуть нові секції


В Калуській громаді наразі функціонують дві спортивні школи – дитячо-юнацька спортивна школа, яка перебуває у підпорядкуванні управління освіти, та дитячо-юнацька спортивна школа «Сокіл» управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури і спорту.

Обидва заклади потужні у розвитку спортивних навичок у дітей, молоді та олімпійських й неолімпійських видів спорту. У липні погоджувальною радою була внесена пропозиція щодо об’єднання двох шкіл для функціонування однієї комплексної. Про це повідомив міський голова Калуша Андрій Найда.

"Очільники спортивних шкіл підтримали таку ідею. Насамперед одна потужна спортивна школа у громаді – це можливості для покращення матеріально-технічної бази, а також, розвитку нових видів спорту. У Калуші активно розвивають футбол, спортивне орієнтування, важку атлетику, бокс, волейбол, гімнастику, легку атлетику та ін. Планується з вересня ввести й нові - тайський бокс, карате та настільний теніс",- нонсував мер.

Наразі буде створено робочу групу, яка напрацьовуватиме механізм передачі закладу ДЮСШ управління освіти управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту – структурі, яка безпосередньо курує розвиток спорту. Питання на розгляд депутатам вже буде винесено на найближче пленарне засідання сесії міської ради. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!