В кількох областях України повідомили про замінування вокзалів


Сьогодні, 4 серпня Україною прокотилася хвиля масових звернень про загрозу вибуху.

У Рівному спецслужби 4 серпня отримали повідомлення про нібито замінування кількох об’єктів. Повідомлення надійшли о 12:00. Йдеться про залізничний та автовокзал, а також вулицю поблизу центрального ринку, повідомляє Суспільне.

"️На місцях подій працюють слідчо-оперативні групи та всі екстерні служби. Вибухотехніки із кінологами обстежують приміщення, із яких евакуювали громадян, та прилеглі території", — каже пресофіцерка поліції області Юлія Мозоль.

Також надійшла інформація про замінування приміщень залізничного вокзалу та Центрального універмагу в Тернополі. Була інформація про можливу провокацію і закладену вибухівку. Про це повідомив міський голова Сергій Надал. 

Втім, за годину мер повідомив, що інформація не підтвердилась

"Інформація про замінування у Тернополі не підтвердилася! Спеціальні служби перевірили приміщення залізничного вокзалу та Центрального універмагу міста. Я закликаю вас, якщо бачите підозрілих осіб, незнайомі предмети – повідомляйте за номером 102",- закликав очільник міста.

Перевіряють ряд установ на вибухівку і у Вінниці

Як повідомили журналістам у відділі комунікації поліції Вінниччини, у місті надійшло повідомлення про мінування інфраструктурних об'єктів. Поліція проводить перевірку. 

У соціальних мережах повідомляють про мінування на центральному ринку. Також вибухівку шукають на залізничному та західному автовокзалах. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!