В Отинійській громаді проведуть День здоров'я


6 червня за ініціативи ДУ «Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ» та за підтримки місцевої влади в Отинійській громаді відбудеться виїзна акція «День здоров’я».

Жителів громади запрошують подбати про своє здоров’я та взяти участь у виїзній акції. Кваліфіковані фахівці безкоштовно проведуть обстеження та нададуть відповідні консультації!

День здоров'я відбудеться в смт.Отинія, вул.Свободи (біля Будинку культури) 6 червня, початок о 10.00 годині. Про це повідомляє Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ.

В медичному автобусі, з логотипами ВООЗ, МОЗ та ЦКПХ, жителі громади зможуть безкоштовно зробити швидкі тести на СOVID-19, скринінг на туберкульоз та ВІЛ/СНІД, виміряти рівень цукру в крові та холестерину.

Для всіх охочих буде проведена вакцинація від COVID-19, дифтерії та правця.

Окрім цього, під час заходу будуть доступні такі медичні послуги:

- консультація психолога;

- консультація фтизіатра;

- консультація окуліста;

- кардіограма;

- спірографія;

- антропометрія;

- вимірювання артеріального тиску;

- консультація сімейного лікаря щодо профілактики інфекційних та неінфекційних захворювань, питань вакцинації та здорового способу життя.

У співпраці з ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ" до виїзду будуть залучені медичні працівники, КНП «КРЦ ПМСД КРР» Отинійської амбулаторії, КНП «Отинійська районна лікарня» Отинійської селищної ради, КНП «Коломийська центральна районна лікарня» КРР, БО «Карітас Коломия».

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!