В Татарові на небезпечному перехресті запрацювали світлофори


Встановлено світлофорний об'єкт у селі Татарів на т-подібному перехресті автодоріг Н-09 "Мукачево - Львів" та Р-24 "Татарів - Кам'янець-Подільський".

Останні роки кількість туристів, а з ними і машин, все збільшувалася. На цьому перехресті спричинялися затори, перейти на інший бік дороги, виїхати на авто з боку с-ща Ворохта було складно і небезпечно. А тому регулювання руху за допомогою цих світлофорів стало необхідністю, особливо під час туристичного зимового сезону. Про це повідомили в Ворохтянській селищній раді.

"Певний час світлофори працюватимуть у тестовому режимі, а згодом - запрацюють повноцінно. Про це ми повідомимо додатково на наших сторінках у соцмережах. Варто відзначити, що втілення цього проєкту здійснюється у рамках співпраці Ворохтянської селищної ради та Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області. Проєкт світлофорного об'єкту було виготовлено за кошти Ворохтянської селищної ради, а фінансування монтажних робіт за рахунок коштів із державного бюджету",- кажуть в селижній раді.

На зображенні може бути: сутінки, вулиця, дорога та арктика

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!