Від отриманих на війні травм помер захисник з Павлівки Микола Пустільник


Від важких травм, отриманих на війні під час виконання бойових завдань, помер Захисник із с. Павлівка Микола Пустільник.

Як повідомили на сайті Ямницької громади, народився Микола Миколайович Пустільник 19 березня 1973 року. Проживав з сім’єю у с. Павлівка. Усе своє життя пропрацював на ПрАТ “Івано-Франківськцемент”. У 2022 р., коли розпочалося повномасштабне вторгнення, ризикуючи власним життям, Герой добровільно пішов на Схід оберігати наше мирне небо і захищати рідну Батьківщину від загарбників.

Микола Пустільник був капітаном понто-мостового батальйону однієї з військових частин. Приймав участь у визволені Херсонської області від окупантів та безпосередньо міста Херсон. Навесні 2023 р. Захисник отримав поранення у зоні бойових дій, відтоді перебував на лікуванні. На жаль, від отриманих на фронті важких травм та довготривалого лікування серце нашого земляка зупинилося 30 жовтня 2023 р.

Заупокійний парастас (панахида) відбудеться у середу, 1 листопада 2023 р., о 19:00 год. в домі полеглого за адресою: с. Павлівка, вул. Кармелюка, 13. Чин похорону Миколи Пустільника відбудеться у четвер, 2 листопада 2023 р., об 11:00 год.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!