Видання Incrypted створило новий розділ з аірдропами криптовалют


Онлайн-видання про криптовалюту Incrypted створило новий розділ з аірдропами криптовалют – роздачами токенів без умов чи за виконання простих завдань. Таким чином кожен користувач інтернету може дізнатися актуальну інформацію про чинні чи заплановані активності. Це неймовірна можливість для новачків у галузі криптовалют, які хочуть отримати цифрові монети без вкладень. 

Окрім аірдропів, видання публікує новини про криптовалюти та статті. Створенням й наповненням сайту займається професійна команда експертів і журналістів, які спеціалізуються на блокчейні та криптовалютах. На сторінках онлайн-видання є статті таких авторитетів, як: Іван Павловський, Дмитро Юрченко, Андрій Макаров. Ці експерти працюють над тим, щоб читачі медіа Incrypted отримували повну, перевірену та актуальну інформацію зі світу криптовалют.

Довідка:

Аірдроп криптовалют – спосіб поширення нових чи чинних токенів на крипторинку, який передбачає роздачу цифрових монет без додаткових умов або як винагороду за виконання простих завдань. Таким завданням може бути підписка на соціальні мережі проєкту, встановлення його мобільного додатку, проходження простого опитування, підготовка посту тощо.

Аірдроп організовують для нового чи наявного проєкту. Його головна мета – підвищити впізнаваність.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!