Віддам гонорар на армію: Юрій Ткач виправдався за участь у весіллі скандального блогера з Прикарпаття


Актор та шоумен Юрій Ткач прокоментував роботу на весіллі блогера Олега Захара, який є одним із фігурантів справи так званих "п'яних вечірок" у Києві.

 У пості Instagram Ткач визнав помилку, заявивши, що ні він, ні його дружина Вікторія, яка є його менеджером, не знав про скандальне минуле замовника:

"На превеликий жаль, про його скандальний бекграунд ні я, ні моє оточення реально не знало. А дізнався про цю гучну справу, тільки зі вчорашніх публікацій... Приймаючи комерційні замовлення, ми з дружиною, яка є моїм менеджером, насамперед запитуємо, чи стосуються люди, у яких я проводитиму весілля, до політики, і яку позицію щодо війні Росії в Україні мають. При цьому прізвища, профайли наречених, або будь-яка інша персональна інформація - не завжди буває нам відома. Чи слабкі це фільтри? Вже розуміємо, що так. Чи зроблено висновки? Однозначно, і колеги з ринку мають також до них прислухатися, - зазначив шоумен. - Ми живемо і працюємо в умовах великої війни, і як публічні люди, які несуть на собі відповідальність перед громадськістю, маємо дуже обережно ставитись до всього, що робимо. Визнаю цю ситуацію ганебною! Всі наслідки приймаю та обіцяю, що більше подібних ситуацій за моєї участі не станеться"

Ткач також пообіцяв перевести весь гонорар за роботу на скандальному весіллі на закупівлю авто для військових.

"За гонораром за це весілля - вже сьогодні передаю військовим мавік та старлінк, які в тому числі були придбані за цей гонорар. Всі гроші до копійки за це замовлення підуть на інші добрі справи, результати яких ви обов'язково побачите. Сподіваюся на розуміння і на те, що суспільство незабаром отримає відповіді на всі питання щодо цієї гучної справи. Тому що питань залишилося багато", - наголосив він.

Нагадаємо, Олег Захар - фігурант справи "п'яних вечірок", де знущалися з дівчат, відгуляв дороге весілля. А ведучим на цьому святі був відомий телеактор і комік Юрій Ткач. 

Довідково: Наприкінці січня 2023 року в мережі набула розголосу історія про групу молодиків з Івано-Франківська, які споювали та накачували, імовірно, наркотиками дівчат, знущалися з них й ґвалтували.

Після заходів, які вжила поліція, на принизливі відео зі знущанням з дівчат відреагував і президент Володимир Зеленський, наголосивши, що «насильству в Україні місця немає».

Шість фігурантів отримали повістки до військкомату. Двох організаторів затримали та відправили до ізолятора тимчасового тримання. Їм загрожує від трьох до семи років ув’язнення. Ще двох, зокрема і Олега Захара, випустили під заставу по 402 тисячі гривень за кожного.

Варто зазначити, Оле Захар є сином в.о. директора Івано-Франківської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Тетяни Захар.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!