Відкрита презентація рекомендацій для розвитку інклюзивності міста


6 лютого в громадському ресторані Urban Space 100 (вул. Михайла Грушевського, 19) компанія ORESUND проведе відкриту презентацію рекомендацій для розвитку інклюзивності міста.

Ці напрацювання стали підсумком спільного проєкту «Промприладу», компанії ORESUND та «Теплого міста», у межах якого провели кілька тематичних подій, опитування доступності, в якому мешканці вказували найпроблемніші локації та давали оцінки наявній міській інфраструктурі, фокус-групу, щоб зібрати думки щодо проблем і можливих рішень та натурні обстеження на основі отриманої бази даних

Документ, який презентує компанія ORESUND містить:

сфокусований огляд нормативної бази України в частині доступності інфраструктури

рекомендації щодо створення безбар'єрного простору

типові схеми рішень для реалізації доступного середовища

орієнтовний план їх впровадження на 5 років.

Участь доступна за попередньої реєстрації: bit.ly/3Sheyvd

Презентацію проведе компанія ORESUND спільно з платформою «Тепле Місто» на замовлення Фонду Промприлад у межах проєкту «Коворкінги та дитячі установи, створені для батьків з особливим акцентом на жінок та їхню участь у економічній діяльності».

Цей проєкт створено Фондом Промприлад завдяки отриманому ґранту від Програми «Підтримка організацій громадянського суспільства в Україні» у межах фінансової підтримки Посольства Великої Британії. Програма реалізується Crown Agents у партнерстві з International Alert і у співпраці з Crown Agents in Ukraine.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!