Відкриття інсталяції «ПРИДИВИСЬ» до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми


У середу, 18 жовтня, об 11:40 на Вічевому Майдані відбудеться відкриття інсталяції «Придивись» до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми.

18 жовтня, у Європейський день боротьби з торгівлею людьми, Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні розпочинає нову інформаційну кампанію «ПРИДИВИСЬ» з метою запобігання торгівлі людьми та популяризації правил безпеки під час міграції.

Інформаційна кампанія спонукає поміркувати над ризиками експлуатації й розгледіти, до чого можуть призвести на перший погляд привабливі пропозиції роботи чи житла.

Кампанія впроваджується спільно з Міністерством соціальної політики України та Всеукраїнською коаліцією громадських організацій із протидії торгівлі людьми, за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія та Міністерства юстиції Швеції.

Окрім Києва, створену в рамках кампанії експозиція «ПРИДИВИСЬ» буде розміщена у приміщеннях залізничних та автовокзалів, торгових центрів, на центральних площах міст тощо у 20 областях України.  

Організатори:  

Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні

БФ «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ»

Співорганізатори:

Департамент соціальної політики ОДА

Департамент молодіжної політики та спорту міської ради 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!