Вільям, Аврора та Луна: Якими іменами франківці цьогоріч називали дітей


Відділом державної реєстрації актів цивільного стану в Івано-Франківську Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції протягом І півріччя 2023 року зареєстровано 1226 актових записів про народження, з них 817 сімей обрали комплексну послугу «єМалятко»

Серед новонароджених дітей зареєстровано 621 хлопчик та 605 дівчаток. За І півріччя 2023 року народилось 14 пар двійнят; та одна дитина поза медичним закладом, повідомляє Відділ ДРАЦС у місті Івано-Франківську.

Серед рідковживаних імен, якими називали батьки своїх дітей, були:

хлопчики – Естер, Вільям, Ітан, Радим, Єгор

дівчатка – Ейлін, Неллі, Аврора, Василина, Лея, Луна

Найпоширеніші імена:

хлопчики – Михайло, Максим, Марко, Олександр, Олесь

дівчатка – Мілана, Софія, Дарина

За 6 місяців поточного року складено 1207 актових записів про шлюб, з них – 478 в рамках пілотного проєкту «Шлюб за добу»

Також варто зазначити, що дружину українку та місце реєстрації шлюбу місто Івано-Франківськ обирали такі громадяни іноземних країн, як :Республіка Польща, Республіка Румунія, Турецька Республіка, Сполучені Штати Америки, Держава Ізраїль, Грецька Республіка, Республіка Молдова та Єгипет.

Розірвання шлюбу завжди має найнижчі показники. Так, протягом звітного періоду складено 90-актових записів про розірвання шлюбу та проставлено відміток про розірвання шлюбу на підставі рішення суду - 455. Складено 50 актових записів про зміну імені.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!