Витік нафти на Прикарпатті: П'ятеро людей у критичному стані, з них - двоє дітей


На Прикарпатті у Надвірнянському районі сталася розгерметизація трубопроводу, що призвела до витоку нафтопродукту, а відтак і його загоряння. 

Внаслідок цього постраждали 9 людей. Двоє дітей, 11 та 8 років, троє дорослих, 35, 39 та 58 років, за попередньою інформацією, у критичному стані, з численними опіками тіла (понад 70 відсотків). Про це повідомила голова ОВА Світлана Онищук.

Їх доправлено до лікувальних закладів району та надається вся необхідна допомога. Ще чотирьом людям надано необхідну медичну допомогу на місці.

Пожежу ліквідовано. Відомо, що подія трапилась о 17:00. У результаті загорання нафтопродуктів вогонь розповсюдився на приватний будинок.

Як попередньо вдалося з’ясувати поліції, витік нафти до тутешнього потічка, що у лісовому масиві, відбувся у результаті розгерметизації трубопроводу. Попередньо, стороннього втручання не виявлено. Причину займання та обставини отримання громадянами тілесних ушкоджень наразі встановлюють рятувальники та правоохоронці, що працюють на місці. Триває комплексна перевірка, за результатами якої буде надана правова оцінка події.

До теми: Вся річка у нафті, п'ятеро людей у лікарні: Голова Надвірної про катастрофу у Стримбі (ВІДЕО)

Біля Надвірної стався порив нафтопроводу. Вогонь перекинувся на будинок - є постраждалі

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!