Війна забрала життя двох захисників з Прикарпаття - Дениса Логвиненка та Руслана Содоми


У бою за Україну загинули двоє воїнів з Івано-Франківської області - Денис Логвиненко та Руслан Содома.

Бурштинська громада втратила ще одного сина – під час захисту України загинув 35-річний бурштинець Денис Логвиненко. Про це повідомляє Бурштинська міська рада.

У серпні 2022 року Денис пішов захищати український народ. Військова служба розпочалася у 77 десантно-штурмовій бригаді. Його перший бій пройшов у Соледарі. Далі служив у інженерно-технічному відділенні інженерно-технічного взводу мостів інженерно-технічної роти однієї із військових частин.

Загинув Герой 1 березня 2024 року, мужньо виконавши військовий обов’язок, під час виконання завдання у Донецькій області. Внаслідок атаки ворожих FPV дронів отримав поранення несумісне з життям.

2 березня сумна звістка надійшла у Рогатинську громаду. На війні загинув 43 річний Содома Руслан з села Залужжя Рогатинської громади.

Поблизу населеного пункту Терни Краматорського району Донецької області захисник отримав поранення несумісні з життям. Прибуття траурного кортежу із загиблим до міста Рогатина очікується у вівторок, 5 березня, об 11.00 год. Колона з тілом Героя рухатиметься зі сторони Івано-Франківська.

На головній площі міста відбудеться поминальна панахида та церемонія прощання. Згодом траурна колона вирушить до села Залужжя. Парастас за загиблим Воїном буде відслужено відразу після прибуття кортежу у рідне село. Про чин похорону буде повідомлено згодом.

 
 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!