Війна забрала життя ще двох захисників з Прикарпаття


В боротьбі з оупантами відали життя ще двоє сміливих захисників з Прикарпаття.

Отримали жахливу звістку із фронту в Долинській громаді.

"Загинув наш земляк, мешканець Долини ВОРОНЦОВ МИКОЛА ЮРІЙОВИЧ. Вірний присязі та українському народу воїн мужньо виконував свій військовий обов’язок та загинув за вільне і мирне майбутнє України як Герой. Родино та близькі Захисника, прийміть найщиріші співчуття з приводу непоправної втрати. Вічна йому шана і пам’ять, вдячність наших сердець. Про час і місце прощання із Героєм та чин похорону повідомимо додатково",- написав міський голова Долини Іван Дирів.

На зображенні може бути: 2 людини та текст «загинув аукраϊну заслуговуе на те, щоб вчно пам'ятали його подвиг воронцов микола юрйович 24.02.1982 -04.07.2023 житель M. долина, солдат, номер обслуги 1 кулеметного вддлення кулеметного взводу 2 стралецькой роти вi̇йськовой частини A4809 призваний лютого 2023 року им вi̇ддлом калуського районного ртцк та сп вано-франкивськой област загинув 4 липня 2023 року внаслдок артилерийського обстрилу району зосередження бойового складу райони M. костянтинивка донецькой област час зустричи тла загиблого героя та маршрут кортежу повдомимо додатково»

Знайде свій спочинок на рідній землі і захисник з Перегінської громади Микола Федора, який понад рік вважався зниклим безвісти.

"Із сумом повідомляємо, що сьогодні надійшло повідомлення про встановлення особи зниклого безвісти воїна нашої громади, уродженця смт Перегінське – Миколи Федори – за покликом серця істинного Українця, який з перших днів війни (з 25.02.2022 р.) виявив мужність, патріотизм та свідомо залишив свою добру роботу закордоном, щоб захищати свою Батьківщину. Федора Микола Степанович - 06.10.1992 р.н., служив водієм-машиністом екскаватора 1-ого інженерно-саперного відділення інженерно-саперного взводу. Вважався зниклим безвісти з 11.03.2022 р. в результаті авіанальоту противника в районі н.п. Людвинівка Вишгородського району Київської області. Останки Героя знайдуть свій спочинок на його рідній бойківській землі. Орієнтована дата відбуття останків Героя з м.Києва завтра 06.07.2023 р. Про час та дату прибуття додатково повідомимо",- повідомила Перегінська ТГ.

На зображенні може бути: 1 особа, запальничка та вогонь

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!