Війна забрала життя воїна з Рогатинської громади Сергія Жулінського


У бою за незалежність України з російським окупантом біля околиці Гуляйполе Запорізької області від отриманих поранень несумісних з життям загинув житель села Стратин Сергій Жулінський 1985 р.н.

Про гірку втрату повідомили на сторінці  Рогатинської громади.

"Знову розверзлося небо над нами – дві звістки, одна за одною з фронту про непоправну втрату сколихнула нашу громаду. 38-річного Сергія Жулінського вже немає, його забрала війна...  Війна забирає найкращих, тих, хто усім серцем любив та вірив у свою країну, її світле, мирне майбутнє. Всю глибину болю і цих слів ми розуміємо, коли сумна звістка надходить до нас. Підтримай, Господи, родину воїна в такий тяжкий час... Рогатинська міська рада висловлює щирі співчуття мамі Марії, батьку Ярославу, брату Роману та його сім’ї, нареченій Тетяні, усій великій родині та близьким захисника. Доземний уклін захиснику, шана та світла пам’ять!", - висловили співчуття рідним у міській раді.

Початкову освіту Сергій Жулінський здобув у Львові, а в старших класах навчався у селі Стратин. Після закінчення школи продовжив освіту у Львові, здобув фах автослюсаря. Після проходження військової служби працював в Італії, Чехії, Польщі. Планував створити сім’ю. З перших днів повномасштабного вторгнення окупанта разом з рідним братом Романом та друзями пішли добровольцями на фронт. Саме поранений брат розділив з ним його останні хвилини життя.

Про чин похорону Воїна Сергія Жулінського повідомимо невдовзі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!