Вночі росіяни вдарили по Одесі дронами та ракетами


російсько-окупаційні війська у ніч проти 25 вересня здійснили атаку на Одеську область ударними безпілотниками та двома типами ракет. Є влучання.

Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Олег Кіпер, пише Громадське.

За його словами, під ударом опинилася припортова інфраструктура.У нежитловій висотці в Одесі спалахнула пожежа — її оперативно загасили. Також зафіксовані руйнування у складському приміщенні та одному з приватних будинків Одеського району.

В Одесі внаслідок вибухової хвилі постраждала одна цивільна людина: жінка отримала ушкодження уламками, нині вона перебуває в лікарні. 

Вночі в Повітряних силах Збройних сил України попереджали про пуски в бік Одеси дронів-камікадзе Shahed, надзвукових протикорабельних ракет «Онікс» та крилатих ракет «Калібр».

Вночі ворог спрямував по Одещині 19 «шахедів», 2 «онікси» та 12 «калібрів», повідомили Сили оборони Півдня. Останні летіли зі складними траєкторіями руху різними областями. Для атаки з моря додатково до надводного ракетоносія росіяни залучили підводний човен з новоросійської бухти. ЗСУ збили всі Shahed та 11 «Калібрів»



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!