Ворог захопив Авдіївську промзону та південну частину Мар'їнки: Deepstate


Ворог має успіхи південніше Бахмута, біля Кліщіївки, західніше Роботиного, в південній частині Мар'їнки та південніше від неї, північніше Новомихайлівки та захопив Авдіївську промзону. Ворог вчергове відновив позиції біля Іванівки.

Про це йшлося у звіті моніторингової спільноти DeepState за 12 грудня.

Cватівський відтинок — ворог вчергове відновив позиції біля Іванівки, які раз за разом переходять з рук в руки. Росіяни наступали на Синьківку та в Серебрянському лісництві, бої тривають.

Бахмутський напрямок — південніше Бахмуту на дачах, ворог мав успіх. Тривають бої за висоту 215.7, Силам Оборони поки вдається втримати позиції, хоч ворог і зайняв чималу частину окопів поруч. 24 ОМБр звільнила терикон шахти імені Гагаріна.

Авдіївський відтинок — за останні три доби біля Авдіївки ворог проводив штурмові дії у щонайменше 16 місцях. Авдіївська промзона захоплена ворогом, бої точаться між Ясинуватським провулком та вулицею Колосова. Тривають бої біля Невельського. Окупанти захопили південну частину Мар'їнки. Крім того, ворог мав успіх південніше самої Мар'їнки та північніше Новомихайлівки. Південніше Новомихайлівки ворог проводить штурмові дії, бої тривають.

Бердянський відтинок — без змін.

Запорізький відтинок — ворог атакує південніше та західніше Роботиного, має частковий успіх.

Таврійський відтинок — без змін.

"Ситуація по всій лінії зіткнення просто паскудна. На фоні Мар'їнки та Бахмута, Авдіївка ще демонструє стабільність. Якщо не провести роботу над помилками, то буде дуже боляче, якщо вже не пізно", - підсумовують ситуацію на фронті у Deepstate.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!