"Воюю за спокій трьох своїх дітей",- гранатометник з коломийської "десятки"


"Воюю за спокій трьох своїх дітей". Досвідченого та зосередженого воїна видає погляд. Б’ється вперто та впевнено. Щодня.

Це - багатодітний батько Анатолій Рюхін, молодший сержант з позивним "Тоха". Він воює за спокій своїх дітей. Хоча вже давно міг бути вдома, поруч з нащадками. Від військової служби же звільнений. Але він тут! Ексклюзивний випадок. Неймовірна сила духу, розповідають на сторінці коломийської "десятки".

Троє неповнолітніх діток чекають на батька вдома. Двоє синочків та донечка нудьгують за татком та щодня намагаються додзвонитися. Принаймні почути такий рідний голос…

"Переживають, чи все спокійно, - каже "Тоха". - Моляться за мене. Бо знають, що краще, як батько, ніхто не захистить свою родину від біди".

Молодший сержант Анатолій Рюхін проживає на Івано-Франківщині. А східні кордони країни захищав ще в період АТО:

"За плечима - два роки АТО. Нині вже шостий місяць повномасштабної війни. Кривавої та жорстокої. Тут я втрачаю найкращих друзів. Але й здобуваю віру в мир та спокій навколо".

"Тоха" - гранатометник. Відпрацював за призначенням кілька важких боїв. Холоднокровний боєць успіхами в битвах не вихваляється. Збирає сили для чергового виїзду, який наблизить основну перемогу.

"Хай би вже швидше війна закінчилася. Хай би нам вдалося нарозумити того нелюда путіна, - зауважує "Тоха". - Так хочеться спокою. Й у мирній Україні виховувати своїх любих діток".

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!