Всі в плюсі: Бізнес закликають маркувати товари маркою "Зроблено в Україні"


Держава зареєструвала торговельну марку для товарів, вироблених в Україні – "Зроблено в Україні", якою безкоштовно може користуватися бізнес, громадські організації та держустанови.

Марка у вільному доступі, платити за її використання не треба. Нею можуть користуватися державні та місцеві органи влади, підприємства, установи й організації, незалежно від форми власності. Уряд окремо прописав рекомендації, як використовувати торгову марку за технічним стандартом.

Програма має на меті спонукати українців підтримувати вітчизняних виробників і таким чином підтримати українську економіку.

Як приєднатися до платформи?

Перейти на сайт державної програми «Зроблено в Україні» https://madeinukraine.gov.ua/ та завантажити логотип, наліпки та гайд з впровадження державних інструментівю

Використовуючи логотип «Зроблено в Україні», ви даєте згоду на обробку даних і внесення вашої компанії до реєстру українських виробників.

Також до реалізації державної програми доєдналася Державна служба зайнятості, і вже сьогодні в Україні на базі обласних центрів зайнятості та їх філій активно відкриваються регіональні офіси «Зроблено в Україні». 

В офісі підприємці можуть отримати допомогу та консультації щодо:

- урядових грантових програм підтримки діючого бізнесу, а також сприяння започаткуванню власного бізнесу;

- можливостей підвищення за сприяння служби зайнятості якості робочої сили шляхом отримання ваучера на професійне навчання;

компенсаційних програм для роботодавців, які створюють нові робочі місця, працевлаштовують на них безробітних громадян, внутрішньо переміщених осіб,  облаштовують робочі місця при  працевлаштуванні громадян з інвалідністю. 

 



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!