Як продовжити термін зберігання товарів за допомогою стрейч плівки?


У сфері харчової промисловості використовують безліч різних варіантів упаковок, які допомагають захистити готову продукцію від контакту із зовнішніми факторами, продовжити термін зберігання. Незважаючи на таку різноманітність матеріалів, стрейч плівка вважається одним із найзручніших, вигідних та практичних рішень.

За основу в процесі виробництва цього виду плівки застосовують полівінілхлорид, тому пакувальний матеріал відмінно тягнеться, а товщина не більше 1 мм. Вибрати та купити стрейч плівку можна для пакування різних товарів. Матеріал надійно захищає продукцію від підвищеного ступеня вологості, прозорість надає можливість візуально оцінити товар без попереднього відкриття упаковки.

Особливості застосування стрейч плівки для продуктів

Представлена плівка вважається універсальним пакувальним матеріалом для різноманітних груп товарів. Її можна застосовувати для транспортування товарів на різні відстані, використовувати на виробництві, у процесі розфасовки, викладення товару на вітрину.

Купити стрейч плівку рекомендується для упаковки:

риби;

м'яса;

кондитерських виробів;

овочів та фруктів;

хліба та інше.

В результаті можна зберігати, пакувати заморожені, гарячі продукти. Для автоматичних ліній на виробничих підприємствах використовують плівку в рулонах, які фіксуються на спеціальному обладнанні.

Окрім промислової галузі, роздрібної торгівлі, стрейч плівка Львів активно застосовується у різноманітних закладах громадського харчування. Її активно використовують для напівфабрикатів, які надалі можуть бути розфасовані у картонні коробки – пельмені, вареники, котлети, чебуреки та інше. Щодо оптимальної товщини матеріалу, для продуктів харчування достатньо від 8 до 10 мікрон.

Зберігання продуктів у стрейч плівці

У сфері харчової промисловості представлена плівка використовується протягом тривалого часу. Пояснити, чому за такий проміжок часу й досі ніхто не відмовився від застосування стрейч плівки, можна за рахунок важливого аргументу – всі продукти, які упаковані в даний матеріал, можуть довго зберігатися. Причому товар не просто зберігається, він не псується, зберігаючи свій початковий товарний вид. Крім того, важливою перевагою є прозорість матеріалу, завдяки якому вдасться досягти таких оптичних ефектів:

наявність ненав'язливого гарного блиску, коли товар викладено на вітрину;

відчуття свіжості упакованих продуктів;

можливість розглянути асортимент, що надійно захищений від негативного впливу ззовні.

Тому купити стрейч плівку оптом можна для упаковки всілякої продукції, використовуючи матеріал в умовах дрібних підприємств чи великих заводів.

Переваги застосування стрейч плівки

Стрейч плівка оптом у вигляді пакувального матеріалу має масу незаперечних переваг, серед яких важливо відзначити:

1. Наявність міжшарового зчеплення, завдяки якому буде гарантовано збереження продуктів харчування. Завдяки відмінному зчепленню плівку можна застосовувати без додаткового обладнання, виконуючи всі роботи вручну.

2. Стійкість до розривів, проколів та впливу інших агресивних факторів ззовні.

3. Здатність справлятися з температурою до +70 градусів, що дозволяє розігрівати продукти в мікрохвильовій печі.

4. Виборча газопроникність.

5. Відсутність конденсату, а отже, в плівку можна розфасовувати навіть теплі та гарячі продукти.

6. Еластичні властивості, неймовірні показники гнучкості.

7. Витривалість навіть за умов нестабільного, критичного температурного режиму.

Крім того, представлена плівка вважається повітропроникною – це означає, що продукти не сохнуть, не псуються. В результаті продукти харчування набагато довше можуть зберігатися, тому що всередину упаковки не проникає вологість, а значить, виключена ймовірність появи плісняви. Якщо в майбутньому товар підлягає обов'язковому заморожуванню, на поверхні упаковки не утворюватиметься шар льоду, інею. Вибір оптимальної товщини залежить від майбутніх умов експлуатації пакувального матеріалу (враховується розмір партії товару, наявність/відсутність гострих кутів та інше).

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!