Як проводиться процедура лазерного омолодження?


Жінки знають про неминучість процесів старіння, але до останнього не бажають вірити, що рано чи пізно вікові зміни торкнуться саме їх шкіри. Найкращим способом бути готовою до будь-яких змін — це мати в арсеналі доглядових процедур найефективніші методики.

Лазерне омолодження у цій ситуації виступає унікальним способом безболісно та досить швидко повернути шкірі втрачений тонус, пружність та еластичність. Методика ефективно використовується як для усунення і профілактики наслідків вікових змін, так і для корекції недоліків шкіри: пігментних плям, висипів, рубців. 

Види лазерного омолодження

Щороку методи лазерного омолодження модифікуються і на сьогодні клініка LaserOne надає можливість обирати серед трьох видів апаратного ліфтингу:

- фракційне омолодження CO2 лазером;

- омолодження неодимовим лазером;

- лазерний пілінг.

Процедури дозволяють спрямовано працювати з індивідуальними особливостями та побажаннями кожної красуні до покращення стану шкіри обличчя. Детально про кожен з видів можна дізнатися на сайті клініки https://laserone.com.ua/uk/rejuvenation/.

Як проводиться процедура?

Суть лазерного омолодження, незалежно від виду процедури, полягає у використанні лазерної енергії для активації метаболізму в клітинах шкіри, що сприяє регенерації клітин дерми та епідермісу, покращенню тонусу, забезпеченню ліфтинг ефекту. 

Етапи проведення процедури:

1. Перед лазерним омолодженням важливо відвідати первинну консультацію у спеціаліста. Під час знайомства та огляду стану шкіри одразу можна сформувати перелік показань і протипоказань, обговорити бажаний результат та спрогнозувати реальний шлях його досягнення.

2. На початку процедури лазерного омолодження спеціаліст наносить анестетик для комфортних відчуттів.

3. Поступово та з контрольованою інтенсивністю проникнення лазерних променів, лікар обробляє ділянки шкіри, видаляючи недоліки.

4. Тепловий ефект від лазерної енергії стимулює клітини шкіри до вироблення колагену та еластину зсередини, при цьому позбуваючись верхнього ороговілого шару зовні.

5. Сеанс закінчується нанесенням заспокійливого крему.

Процедуру можна проводити як вибірково для усунення окремих недоліків, так і для всього обличчя, шиї, зони декольте. 

Результати

Всього за два тижні легкого і комфортного реабілітаційного періоду шкіра починає поступово розкривати потенціал молодості та краси, оновлюючи ороговілий шар клітин на новий, пружний та еластичний. Ефект посилюється завдяки впливу лазерної енергії на дерму, що забезпечує ліфтинг ефект каркаса обличчя.

За один сеанс реально отримати стійкий результат, що зберігається на 1–2 роки. До того ж процедуру можна інтервально повторювати, якщо шкіра має значну кількість недоліків. 

Підтримуйте красу зовнішності завдяки можливостям лазерного омолодження!

 


На правах реклами