Як вибрати якісний Power Bank для живлення роутера


Наразі, багато українців шукає прилади, які допоможуть працювати під час відсутності електроенергії. Одним з популярних питань у цьому сенсі є облаштування безперебійного живлення для домашнього інтернету. І, перш за все, потрібно звернутися до провайдера з метою уточнення, чи є у будинку оптоволокно.

Якщо компанія роздає інтернет під час відключень, залишається лише підібрати оптимальний повербанк, який буде живити роутер та короб оптики. Але, потрібно розібратися у деталях, які допоможуть вибрати надійний пристрій. Тим часом, щоб гарно провести вільну хвилину, можна спробувати у гральні автомати грати безкоштовно, використовуючи найкращі віртуальні казино України 2024.

Які параметри потрібно враховувати під час пошуку повербанку

Перш за все, варто відразу дивитися на те, яку напругу приймає оптичний короб та роутер. Наразі, це 9 та 12 вольтів, тому звичайні Power Bank на 5 вольтів не підходять. Також, серед основних критеріїв знаходяться:

- Наявність, мінімум двох широких USB-портів, які розташовані поряд по горизонталі (це допоможе одночасно заживити абонентський термінал та роутер);

- Купівля двох окремих перехідників живлення DC USB (під час вибору, краще мати при собі роутер та короб оптики, щоб обрати кабелі з відповідним входом);

- Підтримка швидкої зарядки, мінімум 22.5W;

- Мінімальний обсяг від 20 000 мАг.

Звісно, необхідну ємність пристрою людина може вибрати згідно з актуальними потребами. Але, часу, коли є світло повинно вистачати для повної або часткової підзарядки гаджету. Для цього варто також докупити спеціальний блочок та кабель для зарядки від мережі. Обидва девайси повинні мати ті ж самі показники у Ватах, що й повербанк. 

Немає опису.

Які моделі повербанків сьогодні є найбільш затребуваними

Під час вибору якісного Power Bank деякі люди звертають увагу й на його виробника. Але, сучасний ринок буквально переповнений відповідними девайсами, тому зупинятися лише на цьому факторі не дуже раціонально. Тому, потрібно ретельно ознайомитися з відгуками та оглядами експертів. 

Наприклад, серед найпоширеніших девайсів для живлення інтернет-маршрутизаторів є BASEUS Adaman Metal Digital Display 22.5W та Hoco J86A. Обидва джерела забезпечують швидку зарядку 22.5W та мають захист від перенапруги. Але, вони відрізняються за обсягом: перший має 20 000 мАг, а другий 50 000 з реальною передачею 29 500 мАг.