Якісні туристичні черевики — для військових оптимальний вибір


Цей вид взуття розрахований для застосування в туристичних походах. Але його характеристики ідеально підійшли для інтенсивних бойових умов

Туристичні черевики купити в Україні для військових можна в нашому інтернет-магазині. Це буде відмінне взуття з характеристиками, що відповідають умовам експлуатації навіть на передовій.

Як вибрати черевики для військових з каталогу нашого магазину?

Таке взуття ще називають польовим. Воно застосовується в бойових умовах. І його конструкція так скрупульозно продумана, що навіть через 24 години постійного перебування в цих черевиках ноги не відчувають дискомфорту. Вибрати таке взуття можна для різних завдань і особливостей використання. 

Основні переваги

Якісні черевики для військових замовити онлайн у нашому магазині можна для комфортного пересування будь-яким видом рельєфу, вологим ґрунтом, снігом, за будь-якої погоди, у спеку та в мороз. Необхідно тільки правильно вибрати модель відповідно до сезону її застосування — утеплені зимові черевики або легкі демісезонні. 

Ці черевики комфортно фіксують ногу, не перетискаючи її та захищаючи гомілковостопний суглоб від травмування. Рифлена підошва забезпечує амортизацію, яка відповідає фізіологічним потребам людської ступні. Матеріал таких берців — якісна шкіра, нубук, замша, технологічна синтетика. Тому туристичні черевики для військових з каталогу інтернет-магазину Терра Інкогніта вирізняються високим рівнем термоефективності й вологостійкості. 

Черевики вирізняються стриманим дизайном відповідно до стилю мілітарі. Щоб взуття було максимально непомітним на тлі навколишнього ландшафту, його виробляють у бежевих, сірих або чорних відтінках. Будь-які декоративні елементи на ньому відсутні практично повністю. Будь-яка нашивка виконує суто технологічне завдання. Проте виглядає таке взуття досить респектабельно.

Технологічність 

Практичність, комфортність і функціональність таких черевиків забезпечується завдяки використанню у їхній конструкції передових технологій. Представлені на нашому сайті туристичні берці для військових купити можна з якісними утеплювачами Рrimaloft і Thinsulate. Вони зберігають тепло ніг, не допускаючи їхнього переохолодження або перегріву навіть за критично низьких температур.  

Сприяє комфортності черевиків також наявність мембрани. Це може бути система, виготовлена за технологіями Gortex, SympaTex або DINTEX. Завдяки їхньому застосуванню забезпечується відмінна паропроникність взуття, а також захист від потрапляння всередину будь-якої вологи. Складається така мембрана з:

  • Супер міцного зовнішнього шару Cordura. Він витримує істотні навантаження завдяки наявності в його складі нейлонових волокон.

  • Тонкого середнього шару з оптимальною кількістю мікропор. Вони пропускають пару від шкіри, але перешкоджають проникненню вологи всередину.

  • Внутрішньої підкладки з натуральних матеріалів, що забезпечують комфорт шкірі ніг і захист мембрани від руйнування.

Пропонуємо вам у нашому інтернет-магазині черевики для військових замовити з доставкою по Україні. Ціни на них йдуть з істотною знижкою аж до половини початкової вартості. Зробити правильний вибір вам допоможуть професійні консультанти нашого магазину.

 Промо