Якою буде погода на Прикарпатті цього тижня


За прогнозами синоптиків найближчий тиждень буде спекотним, хоча і перепадатиме дощ.

У понеділок, 17 липня майже весь день небо буде залишатися ясним, тільки ввечері з'являться перші хмари. Місцями можливий короткочасний дощ. Температура повітря вдень 30-32о літньої спеки.

Ранок вівторка, 18 липня буде похмурим, але вдень небо проясниться, та ясна погода утримається до пізнього вечора. Вранці, можливо, пройде дощ із грозою, який ближче до середини дня повинен закінчитися. Більше опадів не очікується. Вночі стовпчики термометрів покажуть 18-19о, вдень 26-28о.

У середу, 19 липня на зміну похмурому ранку прийде ясний день, але ввечері небо знову затягнеться хмарами. Увечері йтиме дощ. Температура повітря вночі 14-15о, вдень 26-28о.

До обіду в четвер, 20 липня протримається похмура погода, а у другій половині дня небо проясниться. Без опадів. Вночі очікується 15-17о тепла, вдень 25-26о.

На завершення робочого тижня у п'ятницю, 21 липня очікується ясна погода, у другій половині дня небо затягнеться хмарами, щоб ввечері знову очиститися. Вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме дрібний дощ, проте ближче до вечора він закінчиться. Температура повітря вночі 15-17о, вдень 26-28о тепла.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!