З Калущини депортували громадянина Казахстану, який видавав себе за переселенця з Донбасу


Міграційна служба депортували з громадянина Казахстану, який проживав на території Калуського району та видавав себе за переселенця з Донбасу.

Про це повідомили в обласному управлінні міграційної служби.

"Свого часу працівники міграційної служби повідомили 59-річному чоловікові про те, що він втратив законні підстави для перебування в Україні, а навіть офіційно зобов’язали його упродовж місячного терміну повернутися на батьківщину. Громадянин Казахстану натомість намагався видавати себе за внутрішньо переміщену особу з регіону, де зараз тривають бойові дії. Власне перед повномасштабним військовим  вторгненням рф іноземець навідався в гості до своїх родичів на  Донеччині, а з початком активних бойових  дій  переїхав з ними на Прикарпаття", - зазначається у дописі.

Втім, міграційна служба ухвалила рішення про примусове видворення 59-річного казаха за межі України. Його допровадили до пункту пропуску на державному кордоні з однією з суміжних країн.

"Цей іноземець став десятою особою, щодо якої у цьому році працівники міграційної служби Івано-Франківської області ухвалили рішення про примусове видворення за межі України. Крім того, у зв’язку з  вчиненням порушень міграційного законодавства примусово повернуто з України до країни походження або в треті країни 49 іноземців", - додали в УДМС.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!