З Прикарпаття примусово виїхали семеро нелегальних мігрантів


З території Івано-Франківської області за межі України примусово виїхали семеро іноземців-правопорушників.

З початку цього року в Івано-Франківській області виявили 11 нелегальних мігрантів. Семеро іноземців, які порушили міграційне законодавство, вже виїхали, зокрема, з Івано-Франківська, Надвірнянського і Косівського районів, а також з однієї з громад колишнього Рогатинського району, повідомляє Міграційна служба Івано-Франківської області.

У пункті перетину кордону з Республікою Молдова працівники УДМС в Івано-Франківській області видворили з України 44-річного громадянина Грузії, а декількома днями раніше – громадянина рф.

"У низці випадків працівники міграційної служби наразі здійснюють відповідні заходи щодо завершення процедури примусового видворення чи примусового повернення до країн походження іноземців-правопорушників. Йдеться про питання ідентифікації іноземців ( оформлення документів для перетину кордону України, а також проїзних документів). Насьогодні тривають процедури щодо видворення з України 7 іноземних громадян. Ці особи наразі утримуються у спеціалізованому пункті тимчасового перебування іноземців",- додали у міграційній.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!