З Прикарпаття видворили двох азербайджанців


Упродовж цього тижня до УДМС в області почергово були запрошені двоє громадян Азербайджанської Республіки.

Після перевірки документів щодо законності перебування цих іноземців на території України у кожному разі ухвалені рішення про те, що обидва азербайджанці мають виїхати з України, інформує Міграційна служба Івано-Франківської області.

Причому щодо 27-річного молодого чоловіка застосовано процедуру примусового видворення, оскільки свого часу він вже потрапляв у поле зору міграційної служби і його було зобов’язано самостійно у місячний термін виїхати з України. Цього разу відповідно до рішення суду іноземця доправили до кордону у супроводі працівників міграційної служби. Найближчі 5 років йому заборонено відвідувати нашу країну.

У випадку з іншим, 23-річним правопорушником, справа не потребувала судового розгляду. Після ухвалення рішення про примусове повернення з України іноземець виявив бажання негайно виконати припис міграційної служби і вже перебуває за межами України. Щоправда, наслідки вчиненого правопорушення так само позначаться на його перспективах відвідування України: 3 роки заборони в’їзду.

У цьому році в Івано-Франківській області виявлено понад півсотні мігрантів з неврегульованим статусом, тобто йдеться про іноземців, які незаконно перебували в нашій країні. Майже 30 правопорушників примусово повернуті або примусово видворені з України.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!