За день на Прикарпатті виявили 7 нелегалів з росії, Білорусі, Молдови та Узбекистану


В Івано-Франківській області під час профілактичних заходів працівники міграційної служби виявили 7 нелегальних мігрантів.

Про це повідомили у міграційній службі області.

"Упродовж лише однієї доби на Прикарпатті виявили сімох нелегальних мігрантів. Міграційна служба Івано-Франківської області продовжує цілеспрямовані заходи з нагляду та контролю за виконанням законодавства у міграційній сфері. Нерідко ця робота проводиться у взаємодії з правоохоронними органами", - зазначається у повідомленні.

Зокрема, міграційники та поліція розпочали процедуру примусового видворення за межі України 31-річного громадянина росії.

"Ця особа є кримінальником, який в Україні вчинив злочин і був засуджений до позбавлення волі.  Щойно він звільнився, УДМС в Івано-Франківській області здійснило відповідні заходи щодо поміщення громадянина рф до пункту тимчасового перебування іноземців і ухвалило рішення про примусове видворення", - зауважили у міграційній службі.

Окрім того, з території Прикарпаття до установи тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства доправили 46-річного громадянина Республіки Молдови і 36-річну громадянку Республіки Білорусь. Зазначається, що обоє раніше мали зобов’язання покинути територію України, однак зобов’язання не виконали. Після оформлення проїзних документів для перетину кордону їх також буде примусово видворено.

"Натомість в ході проведення цільових заходів в Івано-Франківську працівники міграційної служби виявили трьох громадян Молдови, які, як з’ясовано, перевищили термін перебування в Україні. Ухвалено рішення про примусове повернення цих осіб на їхню батьківщину. Власне така ж доля спіткала й 38-річну громадянку Республіки Узбекистан. У місячний термін жінка, яка перевищила дозволений термін перебування в Україні, має покинути нашу країну", - додали міграційники.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!