За минулу добу бойовики 29 раз обстріляли сили АТО і зруйнували церкву


У промислову зону Авдіївки вони скерували 135 мін за чотири години.

Активність бойовиків в зоні АТО залишається високою. За минулу добу вони 29 раз обстріляли позиції українських військових. Про це прес-центр АТО повідомив на сторінці в Facebook.

З забороненого Мінськими угодами озброєння бойовики чотири рази били по захисниках в Авдіївці і один в Зайцевому. За відрізок часу з 19:00 до опівночі, з використанням мінометів калібру 82-мм, бойовики скерували в промислову зону Авдіївки 135 мін, йдеться в повідомленні.

Вночі позиції українських військ близько Правдовки двічі обстріляли з ствольної артилерії калібру 152 мм. В самому селі в результаті застосування важкого озброєння були зруйновані будинки мирних жителів і церква.

У районі Луганського бойовики порушували режим тиші, використовуючи БМП-2, автоматичні гранатомети і кулемети великого калібру. Біля Новотроїцького, Павлополя, Станиці Луганської та Широкиного вони стріляли по українських бійцях з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Таке озброєння бойовики 12 разів застосовували в напрямку Мар'їнки.

Українські військові були змушені 4 рази відкривати вогонь у відповідь, повідомили в прес-центрі, підкресливши, що, незважаючи на зусилля ворога, сили АТО надійно утримують райони оборони вздовж всієї лінії розмежування.