Захід, приурочений до 106-річчя Товариства Червоного Хреста України


21 квітня на Вічевому майдані з 11:00 до 14:00, відбудеться захід, приурочений до 106- річчя Товариства Червоного Хреста України.

На цьому заході буде звернена особлива увага на такі аспекти:

       1     Психосоціальна підтримка: За сприяння Датського Червоного Хреста будуть проведені заходи для дорослих та дітей різного віку, спрямовані на покращення їхнього психічного здоров'я та загального самопочуття.

       2     Навчання першої допомоги: волонтери Загону швидкого реагування проведуть тренінг з першої допомоги для дорослих та дітей, щоб кожен міг навчитися надавати необхідну допомогу у випадках надзвичайних ситуацій.

       3     Медичні консультації: За сприяння Японського Червоного Хреста мобільні медичні бригади нададуть консультації з огляду сімейного лікаря, вимірювання артеріального тиску, рівня глюкози та оксигенації крові, а також нададуть рекомендації щодо здорового способу життя та попередження захворювань.

Метою цього заходу є полегшення психосоціального становища населення, а також підвищення обізнаності населення щодо надання першої допомоги та здорового способу життя.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!