На фронті загинули воїни з Прикарпаття Микола Олійник та Ігор Вознюк


Гірка звістка з фронту сьогодні прийшла до Бурштинської і Галицької громади.

Захищаючи Україну від російських агресорів, 26 липня під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Гуляйполе Пологівського району Запорізької області загинув Микола Олійник, командир стрілецького відділення. Йому було лише 27 років, повідомляє Бурштинська міська рада.

"Хай Господь прийме його душу і дасть сил рідним та близьким пережити це горе. Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!",- йдеться в повідомленні міськради.

На фото - Микола Олійник

На зображенні може бути: 1 особа та текст

Також 26 липня під час виконання бойового завдання в населеному пункті Новодарівка Запорізької області від осколкового поранення загинув Вознюк Ігор Миколайович, 1987 р.н., із села Козина.

"Галицька міська рада висловлює щирі співчуття рідним, близьким та друзям Захисника. Нехай Всевишній допоможе пережити гіркий біль непоправної втрати! Вічна пам'ять, шана і слава Герою! Про зустріч Героя та чин похорону буде повідомлено додатково!", - пише пресслужба міськради.

На фото - Ігор Вознюк. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!