Збір тактичних аптечок для ЗСУ


"Громадська ініціатива Галичини" запрошує журналістів 21 липня на 11:00 у вище художнє професійне училище № 3 м. Івано-Франківська (вул. Дудаєва, 35). (Актова зала).

"Будемо мати дуже особливих гостей — засновника фонду Operation White Stork. Маємо разом з ними і нашими волонтерами скласти 4500 татктичних аптечок для ЗСУ! Представники організації Operation White Stork прибувають в Україну разом з головою місії та засновником фонду Вілліамом Мак Налті. Він є ветераном Армії США, то ж добре знайомий зі стандартами таких аптечок. За 2 роки діяльності фонд разом з українськими волонтерами закупили, доставили та склали 34 тисячі аптечок!",- йдеться у повідомленні.

Організатори запрошують журналістів та всіх охочих задати запитання, дати зворотній зв'язок та навіть скласти 1-2 аптечки, які неодмінно потраплять до бійців.

Довідка:

Operation White Stork — це неприбуткова організація, яка з моменту повномасштабного вторгнення веде свою діяльність в Україні. Вже на 4—й день від початку вторгнення представники організації були тут.

Основною задачею на той час була евакуація українців на захід країни та до Польщі. Евакуювали 37 тисяч людей. Також доставляли генератори на схід та на південь, забезпечували відділення Укрпошти та потяги Укрзалізниці професійними медичними рюкзаками від OWS, особливо ті пункти, які були віддаленими і окупованими.

У другому півріччі 2022 та у 2023 році пріоритетними для фонду стали IFAKs – аптечки індивідуальної невідкладної допомоги. Адже вони рятують життя. Життя найдорожчих – тих, хто захищає Україну від ворога.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!