ЗСУ знищили два ворожі склади боєприпасів у Музиківці та Новій Каховці


Українська авіація впродовж минулої доби завдала двох ударів по опорних пунктах армії РФ у Баштанському районі на Півдні України.

Уночі 14 серпня в Оперативному командуванні Південь підтвердили факт знищення двох ворожих складів із боєприпасами в Музиківці та Новій Каховці.

"Нашою армійською авіацією нанесено 2 удари по опорних пунктах ворога в Баштанському районі, а ракетно-артилерійськими підрозділами за результатами виконання вогневих завдань зменшено окупаційне військо на 15 рашистів, 1 танк Т-72 та ще 4 одиниці броньованої та автомобільної техніки. В Музиківці та Новій Каховці знищено 2 склади ворожих боєприпасів. Остаточні втрати ворога - дорозвідуються",- кажуть в ОК Південь.

На Одещині ворог продовжує здійснювати розвідку і збір інформації як за допомогою агентурних мереж, так і використовуючи безпілотні літальні апарати.

"Один з таких небесних розвідників був знищений силами протиповітряної оборони під час спроби розвідування лінії узбережжя з моря. Влучним пострілом «Орлан-10» був з літального апарату модифікований в підводний",- кажуть військові.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!