ЗСУ зупинили контратаку росіян біля Новопрокопівки, а південніше Бахмута йдуть важкі бої, - Deepstate


Тривають запеклі бої на кількох ділянках фронту на Запоріжжі, Донеччині та Луганщині.

Про це свідчать дані DeepState. За даними аналітиків, ситуація на фронті станом на кінець доби 2 жовтня наступна:

Сватівський відтинок — ворог намагався в районі Синьківки покращити тактичне положення, але невдало. У Серебрянському лісництві з появою бригади НГУ "Азова" ворог став частіше боятися проводити штурмові дії.

Бахмутський напрямок — тривають важкі бойові дії біля Андріївки та східніше залізниці.

Авдіївський відтинок — ворог проводив наступальні дії в Мар'їнці та біля Красногорівки (М) - успіху не мав. Крім того, росіяни наступали з Крутої Балки та в Опитному - так само численні спроби не мали успіху. В тому районі тривають бої.

Запорізький відтинок — вдалося зупинити контратаку ворога біля Новопрокопівки та відкинути ворога назад. Біля Вербового тривають бої, росіяни відступати не поспішають, продовжують надсилати резерви на Запоріжжя.

"Надходить все більше повідомлень про повернення "вагінерів" на фронт, очікуємо підтверджень. Південніше Бахмута йдуть важкі бої, оцінити їх складно, адже і ми і під**и несемо суттєві втрати. В районі Роботинського виступу ситуація все більше нагадує патову, коли і ворог не може зрізати виступ, і ми не можемо розширити фланги. Для нас помилка ворога може стати тим самим шансом вийти на оперативний простір", - пояснюють у DeepState.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!