5 способів зберегти молодість


Турбота про себе допомагає зберегти привабливість в будь-якому віці. Але, на жаль, без деяких правил по догляду жінкам після 45-ти не обійтися, адже вони допомагають зберегти шкіру молодою набагато довше

Після 45-ти шкіра починає швидко втрачати свою пружність, стає сухішою. Адже в цьому віці знижується вироблення колагену.

Портал "Хроника.инфо" поділився 5 правилами, які допоможуть довше відчувати красу і молодість шкіри. Пропонуємо ознайомитися з ними разом.

1 правило.

Замініть воду для вмивання на молочко. Косметику змивайте виключно кремовим засобом. Відомо, що шкіра з віком починає страждати від підвищеної сухості, а саме молочко і креми можуть освіжити шкіру і наситити її вологою.

2 правило.

Тоніки і креми вибирайте безспиртовим. Адже спирт сушить шкіру. Зрілу шкіру потрібно більш дбайливо захищати від зовнішніх факторів. Її потрібно постійно зволожувати, наприклад, зволожуючим спреєм.

3 правило.

Креми повинні бути на основі масел і екстрактів. Перед кремом варто нанести антивікову сироватку з активними компонентами. Серед них: гіалоурановая кислота, колаген, еластин, ретинол.

4 правило.

Робіть масаж обличчя. Адже він розслабляє м'язи, тому допомагає впоратися з глибокими зморшками.

5 правило.

Дотримуйтеся режиму харчування і сну. Також пийте більше води. На шкірі найбільше відображаються втома, шкідливі звички, брак вітамінів.