Абоненти "Київстару" масово скаржаться на збої у роботі оператора


Користувачі найбільшого українського оператора "Київстар" масово скаржаться на проблеми зі зв'язком та інтернетом.

Масові скарги люди з різних областей країни залишають у коментарях під постом "Київстар" на сторінці у facebook.

Зокрема, в коментарях користувачі "Київстару" пишуть, що не можливо здійснити дзвінок. Такі проблеми зокрема спостерігаються у ряді областей.

Натомість "Київстар" наразі не називає причину масового збою, а відповідає в коментарях, що "З боку компанії буде зроблено все можливе для поліпшення якості".

Про проблеми повідомили і у франківському КП "Електроавтотранс". Там зазначили, що через збій перестали працювати трекери в транспорті.

"Шановні перевізники та управління транспорту, станом на зараз, у мобільного оператора Київстар спостерігаються проблеми зі зв'язком, через що, певна кількість трекерів перестала працювати. Ми вже зв'язались з представником Київстару, вони підтвердили що дійсно є проблеми зі зв'язком і сказали що, орієнтовно, їм потрібно до 40 хвилин щоб відновити зв'язок. Трекера мають зберегти всю свою історію і як тільки зв'язок остаточно відновлять, то трекера мають вивантажити всю історію руху. Перепрошую за тимчасові незручності, дякую за розуміння", - йдеться у повідомленні.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!