«Автошкола у смартфоні». Франківців запрошують на безкоштовний онлайн-курс ПДР


Для франківців відкрили набір на безкоштовні онлайн-курси з вивчення правил дорожнього руху. Опісля завершення навчання учасники курсу зможуть самостійно зареєструватися на складання теоретичного іспиту в сервісному центрі МВС.

Про це повідомляють організатори — мережа освітньо-культурних та волонтерських просторів Гончаренко центр. На курсі можна опанувати основні теоретичні аспекти правил дорожнього руху, експлуатації транспортних засобів, основ безпеки руху та надання домедичної допомоги. 

Формат навчання загалом не відрізнятиметься від викладання у звичайних автошколах — правил дорожнього руху тут навчають викладачі з багаторічним досвідом. 

«Ці курси — майже автошкола, але у смартфоні. Онлайн-формат дозволяє навчатися з будь-якого куточку України чи світу — вам не потрібно витрачати кошти та час на навчання у автошколі», — ділиться керівниця онлайн-платформи Вікторія Захарова.

Зареєструватися на курс можна за цим посиланням. Після завершення навчання учасники зможуть самостійно зареєструватися на складання теоретичного іспиту в сервісному центрі МВС. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!