Бензопили Stihl – ідеальний помічник у побуті та на роботі


Будь-якої пори року може знадобитися спиляти якесь дерево, підготувати дрова або підрізати кущі. Практично завжди ідеальним помічником для автоматизації та вирішення подібної проблеми стануть бензопили Stihl, що є втіленням потужності, високої якості, стабільності та надійності.

Набагато простіше використовувати автоматизований інструмент, ніж вручну користуватися сокирою або пилою.

Німецький виробник пропонує великий асортимент пилок під будь-які запити та умови експлуатації. Правильно вибрати бензопилу stihl можна в магазині «Stylus», де є поділ за категоріями, зручна система фільтрів та детальні технічні характеристики. Потужні характеристики коливаються в діапазоні від 1,5 до 6 кВт.

Різновиди бензопил

Поділ на категорії дозволить спростити вибір і знайти ідеальне рішення, додатково заощадивши. Основа поділу – класи:

1. Побутові. Моделі невисокої потужності до 2 кВт призначені для садових робіт біля будинку. Ідеальні помічники для господарства, коли потрібно підготувати дерева чи заготовити дрова. Максимальне обмеження в роботі – 1 година, після чого техніка має «відпочити». Приблизний моторесурс становить 700-800 годин;

2. Напівпрофесійні. Універсальні варіанти для побуту та виконання будівельних робіт. Потужність таких моделей становить від 2 до 3 кВт. Вони безперервно працюватимуть протягом 4 годин;

3. Професійні. Найбільш дорогі та потужні пилки з великим ресурсом. Можуть пропрацювати до 15-и години на добу, а моторесурс становить від 1200 до 1200 мотогодин.

Незважаючи на німецьку якість, все одно всі пили необхідно правильно обслуговувати та використовувати за призначенням, виключаючи будь-які проблеми в експлуатації.

Правила вибору

Критерії відбору навіть найпростішої бензинової пилки такі:

- потужність;

- функція гасіння зворотних ударів;

- довжина ланцюга;

- система проти вібрації;

- крок ланцюга.

Обов'язково потрібно вивчити правила експлуатації та особливості заточення ланцюга. Від якості та вміння експлуатації залежить функціонал та довговічність техніки.

У виборі та покупці допомогу запропонує магазин «Stylus». Менеджери додатково нададуть свої рекомендації та поради щодо вибору. Доставка здійснюється по регіонах України будь-яким транспортним перевізником. На весь модельний ряд є також гарантія від виробника. При дотриманні правил експлуатації та обслуговування жодних проблем не виникне.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!