Біля готелю "Дністер" зі скандалом демонтували металеві стовпці


Сьогодні, 28 квітня, в Івано-Франківську розпочали зрізати стовпці на стоянці біля готелю “Дністер”. Втім, не обійшлось без суперечок.

Як відомо, виконком зобов’язав власників готелю "Дністер" демонтувати стовпці на початку вулиці Шевченка ще 8 квітня. У рішенні йдеться, що демонтувати металеві стовпці мають, особи, які їх самовільно встановили, протягом п’яти днів з дня оприлюднення рішення. За цей час їх не прибрали, тож демонтаж сьогодні прийшли здійснювати працівники муніципальної інспекції, пише Бліц-Інфо.

Без скандалу це зробити не вдалось. Невідомі чоловіки, які, ймовірно, мають відношення до власників готелю, перешкоджали роботі муніципалів. Про це в мережі повідомив активіст Ростислав Шпук.

Варто зазначити, що за годину стовпці таки почали зрізати.

Нагадаємо, останньою краплею для містян стало повідомлення про засклення колонади готелю. Іванофранківці декілька разів виходили на акції протесту, аби колонада залишилася загальнодоступною й таки добилися свого. Власники готелю "Дністер" прислухались до франківців і обіцяли розісклити колонаду.

Як розвивався скандал навколо готелю "Дністер" читайте тут.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!