Благодійники пожертвували для прикарпатської армії понад 800 тисяч гривень


На благодійний рахунок для прикарпатської армії надійшло понад 800 тисяч гривень.

Про це кореспонденту «Бліц-Інфо» повідомили під час прес-конференції Координаційного центру Ради оборони Івано-Франківської області.

«На даний момент на цьому благодійному рахунку є понад 800 тисяч гривень. Підсумки підбивають щодня. Загалом на рахунок щодня надходить близько 100 тисяч гривень. Просимо не бути байдужими та підтримувати українську армію. Адже зараз наші військові потребують паливно-мастильних матеріалів, акумуляторних батарей та інших деталей для військової техніки», - повідомляють у Координаційній раді.

Натомість військовий комісар Івано-Франківського обласного військового комісаріату Ігор Павлюк зауважив, що «йому рахунків не треба».

На цій сторінці є благодійний рахунок, звідки ми можемо допомогти армії за їхніми потребами. До прикладу, паливно-мастильними матеріалами та акумуляторними батареями.

«Принесіть акумулятор і поставлю його перед вами на потрібну техніку. Нам не треба грошей, нам потрібні матеріальні цінності, що будуть стояти у конкретній машині. Бензин залиймо у той бак, масло буде також заправлене саме у військову техніку. Я даю слово офіцера. Кожна деталь буде стояти там де потрібно» - наголосив військовий комісарю

Нагадуємо, кожен мешканець Івано-Франківщини може допомогти справі оборони України, переказавши кошти на благодійний рахунок. Такий рахунок відкритий на Прикарпатті рішенням керівництва області спеціально для допомоги Збройним Силам України та для потреб мобілізаційної роботи.

Реквізити для перерахування коштів:

Отримувач коштів: Головне управління казначейства в області /50110000

ЄДРПОУ: 37951998

МФО: 836014

банк: Головне управління державної казначейської служби України в Івано-Франківській області

р/р: 31513931700001

Призначення платежу : для фінансування заходів мобілізаційної роботи.