Директорка франківського ліцею, де цькують школяра, отримала адмінпротокол


Поліцейські Прикарпаття склали на директорку навчального закладу, де зафіксували випадок булінгу, протокол про адміністративне правопорушення

Нагадуємо, в одному із ліцеїв Івано-Франківська поліція проводить перевірку за фактом булінгу щодо учня 6 - класу. Також до поліцейських звернулась мешканка Івано-Франківська, з проханням захистити сина від жорстокого поводження та психологічного насильства, які вчиняли над ним інші учні.

Читайте тдо теми: У франківському ліцеї діти цькують однокласника. Керівництво не бачить проблеми

"Співробітники ювенальної превенції сьогодні опитали адміністрацію навчального закладу та педагогів. Поліцейські уже склади адміністративний протокол на директорку ліцею за ч. 5 ст. 173-4 КУпАП. Йдеться про неповідомлення керівником закладу освіти уповноважених підрозділів органів Національної поліції України про випадки булінгу (цькування) учасника освітнього процесу, який мав місце в ліцеї",- кажуть в поліції Прикарпаття.

Наразі співробітники ювенальної превенції опитують батьків та дітей, причетних до булінгу. Також поліціянти нададуть правову кваліфікацію та вирішать питання про притягнення до відповідальності.

Також поліцейські запропонували батькам потерпілого школяра пройти опитування, з використанням методики «зелена кімната».

Перевірка у навчальному закладі триває. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!