Черевики Timberland – преміальна якість та надійність


Відомий американський бренд Timberland розпочав роботу у 1952 році. Спочатку все почалося з виробництва робочих черевиків, але згодом асортимент продукції розширився, що дозволило задовольняти запити великої кількості покупців. У 1973 році вперше з'явилися черевики з жовтою підошвою, які не пропускають воду, що стало візитною картковою бренду.

Сьогодні продукція є актуальною серед жінок та чоловіків, вона відрізняється зносостійкістю та захистом від вологи та води. Вибираючи черевики timberland необхідно заздалегідь визначитися з поставленими завданнями, після чого зробити вибір на користь потрібної моделі. Застосування інновацій та спеціальних технологій дозволить досягти потрібних результатів.

Переваги взуття Timberland

Бренд відрізняється унікальним стилем і загалом виконанням. Особлива увага звертається на екологічну складову, застосовуючи у виробництві відповідні матеріали, що не шкодять екології. Додаткові особливості та переваги можна описати так:

1. Міцність. Продукція випробовується на міцність із застосуванням інноваційних інструментів. При належному догляді багато черевиків прослужать не один десяток років;

2. Зручність. Анатомічно правильна форма із застосуванням технологій амортизації та підтримки стопи виключають проблеми та болючі відчуття при тривалому носінні;

3. Водонепроникність. Важлива складова, за що цінують черевики цього бренду. Досягається за рахунок технології Seam-Sealed Waterproof Construction.

Виробник намагається при виробництві зменшувати негативний вплив на екологію, що в очах багатьох покупців є величезним плюсом.

Моделі черевиків Timberland

Величезна кількість варіантів виконання черевиків дозволяє знайти оптимальну модель під свої запити та цілі. Серед найпопулярніших варіантів можна виділити:

1. Timberland Classic 6-Inch Premium Waterproof Boot. Функціональність, оригінальний стиль та якість. Черевики мають висоту 6 дюймів, вони комфортні для активного туризму та на кожен день під час снігу, дощу та інших погодних факторів;

2. Timberland Earthkeepers Original Boot. Приклад екологічної відповідальності, адже більшість матеріалів не будуть негативно впливати на природу. У зовнішньому виконанні видно стильні та оригінальні рішення бренду;

3. Timberland Killington Chukka Boot. Спортивна модель черевиків з легкою підошвою та відмінною амортизацією. Хороше рішення для активного способу життя.

4. Timberland Adventure 2.0 Cupsole Chukka Boot. Оптимальне рішення на кожен день доповнене сучасним дизайном, але без елементів спорту. Ідеальна амортизація чудово доповнюється приємним стилем.

Це лише невеликий набір речень. Асортимент черевиків просто величезний і кожен покупець знайде під свої цілі та завдання відмінні рішення.

Технологічні рішення бренду

Застосування великої кількості інновацій дозволяє зробити ідеальну амортизацію, герметизацію всіх швів та з'єднань, гарантуючи водонепроникність, а також застосування тришарової підошви для тепла та м'якості. Всі черевики доповнюються шнурівкою, щоб з комфортом закріпити їх на нозі і тим самим унеможливити спадання при надмірній активності.

 


На правах реклами