Косівська "Чічка" розігрує за донат на дрони унікальні горнята з "едельвейсом" Богданом


Онлайн-крамниця гуцульських виробів "Чічка" розігрує унікальні горнята з косівської мальованої кераміки за донат для 10 гірсько-штурмової бригади "Едельвейс".

Про це йдеться у повідомленні в Іnstagram-сторінці крамниці.

"На 4-ту річницю Чічки відкриваємо збір, до якого довго готувалиси, бо ше восени фото на сторінці @libkos надихнули нас зробити ці символічні горнята із зображенням Богдана - військовослужбовця @10brygada_edelveys , де він грає на трембіті. Але не поміж рідних Карпат, а поміж степів Донеччини та бойових завдань. А наше завдання тепер - зібрати на 5 дронів для його бригади, - пише "Чічка". - На косівській мальованій кераміці гуцули здавна зображували не тільки квіткові та геометричні орнаменти, але й сюжетні малюнки про своє життя, побут, культуру та історію. А історія сучасної (і не тільки) України - це історія боротьби за її Незалежність. Тому ми закарбували образ Богдана на цих горнятах".

До теми: Вражаючі кадри з бійцем коломийської "десятки", який грає на трембіті на Донеччині (фото, відео)

 

Унікальні горнята можна виграти за донат від 200 грн. Якщо задонатити 400 грн - то шансів виграти удвічі більше і так далі. Важливо, аби сума була кратна 200 грн, бо саме такі умови розіграшу через "монобанк". Загалом буде десять переможців за донат у 200 грн та один переможець за найбільший.

Посилання на збір - https://send.monobank.ua/jar/4LL82T4eZVЯкщо надсилаєте гроші не з "монобанку", то вказуйте ваш нікнейм або номер телефону в коментарі, аби "Чічка" мала можливість вас знайти. Також задонатити можна й через paypal - taniajusttania@gmail.com.

Нагадаємо, що косівська мальована кераміка увійшла до списку спадщини ЮНЕСКО.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!