Де прикарпатці можуть знайти вільні вакансії


Карантин кардинально змінив плани у всіх сферах нашого життя. Але чи варто боятися змін та не шукати нову роботу в цей період?
Служба зайнятості пропонує скористатися рекомендаціями та порадами щодо ефективного використання джерел інформації про вакансії служби зайнятості.

1. На сайті державної служби зайнятості  та на вебсторінці Івано-Франківського обласного центру зайнятості  в розділі «Шукаю роботу», зазначивши професію, посаду, характер та місце роботи, є можливість пошуку для вас відповідної роботи та ознайомлення з переліком актуальних вакансій регіону. Тут також ви можете шукати роботу як в своєму регіоні, так і по всій Україні.

2. Для того, щоб ознайомитися з актуальними вакансіями Івано-Франківської області, найкращими пропозиціями від роботодавців, анонсами подій та секретами успішного працевлаштування, ви можете підписатися на Telegram канал Hr центр Прикарпаття. А також ви можете заповнити анкету шукача роботи за посиланням і в найкоротший термін з вами звяжуться фахівці служби зайнятості та повідомлять про результат пошуку вакансій за вашими вимогами.

3. На сторінці Івано-Франківського обласного центру зайнятості в соціальній мережі Фейсбук також можна ознайомитися з наявними  актуальними пропозиціями роботи та, якщо зацікавила конкретна вакансія, подати на неї заявку. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!