Для франківського батальйону тероборони збирають 2 млн грн на РЕБи


78 окремий батальйон ТрО оголошує великий збір на 2 000 000 гривень. За ці гроші планують закупити РЕБи, які допоможуть зберегти життя наших військовослужбовців.

Про збір повідомили на сторінці 78-й окремий батальйон територіальної оборони м. Івано-Франківськ.

"Скільки РЕБів нам потрібно, щоб вибудувати ефективну систему протидії ворожим скидам та FPV. Близько 11-12 комплексів, орієнтовна ціна одного комплексу - 170 тис. грн. Чому ми звертаємося по допомогу саме до Вас?  Тому що в нашому батальйоні служать Ваші друзі, рідні та знайомі і кожна Ваша гривня збільшує їхні шанси повернутися до дому цілими та неушкодженими. Зібрати таку суму - завдання не з простих, однак ми впевнені, що з Вашою допомогою досягнемо поставленої мети! Пам'ятайте, що підтримка кожного з Вас безмежно важлива для нас! І тільки в єдності ми зможемо здолати противника ", - закликають на сторінці.

Ціль: 2 000 000

Посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/2eMQnZ2BeL

Номер картки банки: 5375 4112 2130 0820

РЕБ, або ж радіоелектронна боротьба – це комплекс заходів, який перешкоджає ворожим радіоелектронним засобам та ускладнює роботу системам зв'язку ворога. Головні завдання РЕБ – виявити засоби спостереження противника, дезорієнтувати їх і захистити свої радіоелектронні системи від ворожого впливу.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!