До 30 січня «Прикарпаття» тренуватиметься в Івано-Франківську


Минулого тижня Команда рідного краю розпочала підготовку до весняної частини сезону.

Після проведеного медогляду кілька днів футболісти займалися здебільшого біговою роботою, а вже з понеділка перейшли на поле "Хет-трик Арени". Саме тут - на штучному газоні "Прикарпаття" щодня тренуватиметься до початку першого навчально-тренувального збору.

Найближчої середи, 27 січня, івано-франківці проведуть контрольний поєдинок (поч. 14:00). Суперником стане лідер Першої ліги - волочиський "Агробізнес", для якого це також буде перший спаринг під час зимового міжсезоння. А вже 30 січня підопічні Руслана Мостового вирушать до Моршина, де впродовж двох тижнів повноцінно готуватимуться на базі ФК "Скала".

Одразу після повернення з першого збору 13 лютого "Прикарпаття" зустрінеться з тернопільською "Нивою". Цей спаринг також відбудеться в Івано-Франківську на "Хет-трик Арені". Відзначимо, що на перегляді у Команді рідного краю перебувають чимало молодих футболістів з молодіжних складів U-18 та U-19.

Місце проведення другого лютневого НТЗ поки не визначене - все залежатиме від погодних умов та потенційних спаринг-партнерів. Нагадаємо, що весняна частина сезону для "Прикарпаття" розпочнеться 12 березня - виїзним матчем перенесеного 1-го туру чемпіонату з "Гірником-Спорт".

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!