До 6 березня на Прикарпаття можна їхати за купленими раніше квитками


До 6 березня включно пасажири з придбаними раніше квитками на поїзди до Івано-Франківської області зможуть дістатися до місця призначення.

Та, як інформує пресслужба Укрзалізниці, з 7 березня і до кінця дії посиленого карантину в Івано-Франківській області призупинить висадку та посадку пасажирів у регіоні.

Наголошується, що до 6 березня включно усі пасажири з придбаними квитками зможуть без перешкод дістатися місця призначення залізницею.

Нагадаємо, Укрзалізниця призупинила продаж нових квитків на поїзди, що прямують до Івано-Франківщини та зворотно, але не скасовує регулярні рейси та не обмежує висадку/посадку пасажирів до дати, вказаної постановою КМУ.

"Укрзалізниця уважно стежить за ситуацією в регіоні й забезпечує повну та ретельну дезінфекцію всіх вагонів, що прямують через зону посиленого карантину. Дотримання маскового режиму в усіх вагонах і на вокзалах є суворо обов'язковим. Пасажирам, які планують гірський відпочинок у перший весняний вікенд, Укрзалізниця пропонує альтернативні маршрути до станцій Ясіня, Кваси, Рахів, Воловець, Сколе, Славське", - кажуть в пресслужбі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!