До «помаранчевої» зони карантину віднесли 17 областей – МОЗ


До помаранчевої зони епідемічної небезпеки на сьогодні віднесено 17 областей.

Як передає Укрінформ, про це свідчать дані Міністерства охорони здоров'я.

Зокрема, це Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька та Чернігівська області.

Рівень захворюваності на COVID-19, за визначеного показника 75 на 100 тис. населення, по країні становить 457 на 100 тис., а зокрема у Києві - 281 на 100 тис. населення.

Найвищий рівень захворюваності у Луганській області (912 на 100 тис. населення), Чернівецькій області (867), Сумській (688).

Рівень госпіталізацій перевищено у 15 областях: Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Луганській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Чернівецькій, Чернігівській. Загалом рівень госпіталізацій хворих з COVID-19 по країні становить 66,4 за визначеного показника 60 на 100 тис. населення.

Станом на 13 жовтня показник завантаженості ліжок з киснем, визначений на рівні 65%, перевищено у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Одеській, Сумській областях.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!